2012. október 17., szerda

Mosolyogni tessék

Ma megvitattuk egyik barátnőmmel, hogy mégis mennyi, és milyen fajta mosolyom illetve vigyorom van. Hát, lett egy pár.

Szerelmes mosoly: A legritkább. De tényleg. Ez a legritkább. Ha egyáltalán van ilyen... Na jó. Van. De csak tényleg nagyonhatalmasanborzasztóaneszméletlenül kivételes helyzetben. 

Idióta vigyor: Mindennapos. Mondhatnám... szokásos arckifejezés. Ha valamit nem értek (hát, az elég sokszor van) többnyire csak mosolygom és bólogatok, bízva hogy nem kérdés volt.

Mű vigyor: Amit a haverok legjobban utálnak. Szerintük ez a vigyor abszolútt nem illik hozzám, és olyankor úgy nézek ki mint aki citromba harapott. Ha-ha.ha. A citrom finom.

Szexi vigyor: Nem igazán tudom ez milyen. Nem is tudom bemutatni. De állítólag van. És állítólag "De!"vel nem kezdünk mondatot. 

Édi mosoly: Ha valami kell, ezt ezzel a mosolyal tutibiztos megkapom. Arra kell ügyelni, hogy ritkán használjuk mivel ha gyakran tesszük elveszti mágikus képességét.

Szégyenlős mosoly: Néha-néha. Az utóbbi időben egyre ritkábban. Ha valami oltári nagy hülyeséget csinálok akkor mosolygok így. Szerencsémre, már megtanultam elkerülni ezeket a helyzeteket.

Kislányos mosoly: Többnyire vendégségekben a 200 éves nénik előtt, akik erősen kötődnek az állításukhoz, miszerint 2 hónapos koromban ők ringattak és nekem erre emlékeznem kéne.

"Amikor valakit el akarok csábítani" vigyor: Régebben elég gyakran használtam. Ma már nincs szükség rá. Akit akarok, az az enyém így már mosolyognom se kell. Blőőő

Puskázás vigyor: Igen. Jól olvastad. Külön erre a célra kifejleszettem egy ártatlan, illetve eszméletlen cuki vigyor fajtát, amit csak és kizárólag akkor használok ha a tanár rajtakap. Mármint puskázáson... mielőtt valaki roszra gondolna. Eh-eh-eh :D

Perverz vigyor: Szinte a nap 24 órájában. Minden harmadik, HÓÓÓÓL! Minden második mondatom után. Igazából nem is értem miért, hiszen abszolútt nem vagyok perverz! 

Azthiszem, ennyi lenne...

Tumblr_mbpbojsdu61qdubc7o1_500_large_large

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése